Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A karmikus kapcsolatok legnagyobb buktatóiról – Az ígé
  2016-06-20 23:47:21, hétfő
 
  A karmikus kapcsolatok legnagyobb buktatóiról - Az ígéretek, eskük, fogadalmak

Kapcsolataink, különösen azok a karmikus kapcsolataink, amelyekhez életek sokasága köt minket, tükörként verhetik vissza számunkra a legmélyebb fájdalmainkat, félelmeinket és feladatainkat. Ilyenkor ahelyett, hogy a másikat próbálnánk ,,megjavítani", érdemes olyan szemmel is magunkra nézni, mi az, amit mi elutasítunk saját magunkban?






Minden “soha" valójában Önmagunk elutasítása

Mi az, amire azt mondtad és mondod, te ezt aztán soha? Mi az, amit soha nem tennél meg? Mi az, amire nem vagy hajlandó? Milyen ígéretet tettél magadnak vagy másoknak?

Például ilyenekre gondolok: Soha nem leszek olyan, mint az anyám/ apám/ főnököm/ akárkim... Ezt soha nem bocsátom meg neked... Soha nem okozok fájdalmat... Soha nem hagylak el... Soha többé nem nyílok meg senki előtt még egyszer... Soha nem házasodok meg/ válok el/ leszek szerelmes/ teszek vagy nem teszek ezt vagy azt...

Olyan könnyen csúsznak ki a szánkon ezek a mondatok. Észre se vesszük, hogy minden soha mögött egy ígéret rejlik - akár Önmagunknak, akár másoknak tesszük. Minden soha ellenállásból fakad. Amikor pedig ellenállásban vagyunk, nem vagyunk megengedésben, elfogadásban. Küzdünk valami ellen, és minél inkább küzdünk ellene, annál nagyobb valószínűséggel hívjuk be az életünkbe. A ,,soha" szüli a karmát és indít el az örvényben, borítja fel az egyensúlyunkat.

Az önmagunknak tett fogadalmak talán a legveszélyesebbek. Mert megakasztanak, beragasztanak minket. Minden fogadalmunkkor a végtelen lehetőségeink száma eggyel csökken, valamit kizárunk az életünkből. Eggyel nem számolunk, hogy időközben talán változunk mi is és az életünk is, és lehet, hogy már néhány hónap, év vagy élet múlva teljesen másképp tekintünk ugyanarra a kérdésre. Energiában azonban az ígéreteink lenyomata ottmarad bennünk.






Előző életes fogadalmak

A fogadalmaink származhatnak ebből az életünkből, de még trükkösebb, mikor előző életeinkből jönnek. Életünk buktatóinak számos oka lehet, és elsőre mindig azt szoktam javasolni, hogy kutakodjunk jelen életünkben, azonban egy idő után érdemes messzebb perspektívából is ránéznünk életünk mozaik kirakójára.

Előző életből pedig volt már néhány, így képzeljük el, mennyi fogadalmat tettünk már pro és kontra ugyanabban a szituációban is. Például ha előző életeink valamelyikében gazdagok voltunk, de boldogtalanok, a két helyzet között ok-okozati viszonyt feltételezve megfogadtuk, hogy ha a gazdagság boldogtalansággal jár, akkor inkább soha de soha nem akarunk gazdagok lenni. Jelenünkben pedig nem értjük, miért is küszködünk pénzügyi nehézségekkel.

A legnagyobb csavart azzal teszed magadnak, amikor arra teszel ígéretet, hogy nem szeged meg az ígéreteidet. Gyönyörű huszonkettes csapdája, hogy végérvényesen lemondj minden választásodról. Amikor szélsőséges érzelmeket élsz meg: nagyon szeretsz vagy nagyon gyűlölsz, netán nagyon fáj, öntudatlanul is könnyen teszel fogadalmakat.

És igen, most ezzel talán most mást mondok, mint amire a szüleid neveltek, mert hát ugye “ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó" - valamikor régen ilyesmit is tanítottak nekünk. De tényleg biztos hogy mindig így a jó?

Hajlandó vagy-e megszegni az ígéreteidet?

Hajlandó vagy-e megszegni az ígéreteidet, ha azok már régen nem szolgálnak Téged? Ha meggátolnak abban, hogy azt a jelent és jövőt teremtsd, amelyet igazán szeretnél? És ha most azt mondod magadban: nem én nem, ne csodálkozz, ha előbb vagy utóbb jönni fog valaki, aki megtanít arra, hogy mindezt érdemes lenne megtenned.

Hogy mivel tanít? Azzal, hogy ő hajlandó lesz megszegni az ígéreteit. Csak rávilágít a benned lévő egyensúly felbomlására és az ellenállásra, valamint arra, hogy nem vagy elfogadásban saját magaddal, saját magad polaritásával. Arra, hogy valamit elutasítasz magaddal kapcsolatban, valamit kitaszítasz magadból.






Az egyensúlyunk felborulása

Mi az, amire nem vagy hajlandó? Bármi, amivel kapcsolatban úgy érzed, nem vagy hajlandó az lenni vagy azt tenni, a mögött rejtőzhet egy ilyen fogadalom. Mindenek voltunk már és valójában mindenek vagyunk: nem csak fehérek, de feketék is. Ennek elismerése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy beálljon bennünk az egyensúly. Földi világunkat a polaritás határozza meg, és amikor tagadunk, kilökünk magunkból bármit is, azzal felborítjuk ezt az egyensúlyt.

A hajlandóság nem azt jelenti, hogy azt is kell választanunk, egyszerűen csak megszűnik bennünk az ellenállás és megengedésbe kerülünk a helyzettel.

Ha tehát hajlandóvá válasz megszegni az ígéreteidet, az nem azt jelenti, hogy akkor holnaptól teljesen megbízhatatlanná kell válnod. Csak érdemes hajlandóvá válnod arra, hogy ránézz: egy ígéreted aktuális-e még a jelenben? És ha nem, akkor hajlandó legyél arra, hogy felszabadítsd magad alóla. Az ígéreteink következménye az lesz ugyanis, hogy ha nem tudjuk megtartani, bűntudatot szül bennünk, a bűntudat pedig az egyik legalacsonyabb energiájú rezgés.

A gyógyulás kulcsa: megbocsátás és szeretet

Minden bűntudat megbocsátással és szeretettel gyógyítható és oldható fel. Tehát hajlandó vagy-e megbocsátani magadnak akár azért, mert megszegted, akár azért, mert nem szegted meg az ígéreteidet? Illetve hajlandó vagy-e megbocsátani másoknak akár azért, mert megszegték, akár azért, mert nem szegték meg az ígéreteiket?

Ha ugyanis benned visszaáll az egyensúly, eltörlöd az összes esküdet, fogadalmadat és megbocsátasz Önmagadnak, a kiegyenlítődésre váró karmikus kapcsolataid is teljesen megváltozhatnak!

Szerző: dr. Hörömpő Andrea - Lélekmozaikok

Forrás: http://spiritualis.tippek.net

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: megbízhatatlanná, nélkülözhetetlen, kiegyenlítődésre, megváltozhatnak, valószínűséggel, egyensúlyunkat, fogadalmunkkor, valamelyikében, megbocsátással, legalacsonyabb, perspektívából, választásodról, feladatainkat, következménye, fájdalmainkat, boldogtalanok, ellenállásból, nehézségekkel, felszabadítsd, polaritásával, végérvényesen, megengedésben, ellenállásban, lélekmozaikok, lehetőségeink, kapcsolataink, megakasztanak, beragasztanak, származhatnak, egyensúlyunk, kapcsolatban, ellenállásra, megengedésbe, választanunk, öntudatlanul, feltételezve, karmikus kapcsolatok, karmikus kapcsolataink, legmélyebb fájdalmainkat, másikat próbálnánk, szánkon ezek, ígéret rejlik, önmagunknak tett, végtelen lehetőségeink, ígéreteink lenyomata, fogadalmaink származhatnak, gazdagság boldogtalansággal, legnagyobb csavart, szüleid neveltek, benned lévő, egyensúlyunk felborulása, lenni vagy, Hörömpő Andrea,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kövesd a cowboyt!  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Lóhere  A boldog családok mind hasonló...  Garai Gábor - Takarítás  Idő  Png virág  Fehér virág  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tavaszi kép  Png férfi  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  képre írva  Lóhere  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Alázat  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Png kutya  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kislány  Png csokor  Elköszönt  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Egy lelki imádság  Szép estét  Reménység és erő Krisztustól e...  Albert Einstein gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Erdőn  Csak a fogyatkozás látható  képre írva  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Garai Gábor - Takarítás  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép estét  Nem számIt  Esti kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata 
Bejegyzés Címkék
karmikus kapcsolatok, karmikus kapcsolataink, legmélyebb fájdalmainkat, másikat próbálnánk, szánkon ezek, ígéret rejlik, önmagunknak tett, végtelen lehetőségeink, ígéreteink lenyomata, fogadalmaink származhatnak, gazdagság boldogtalansággal, legnagyobb csavart, szüleid neveltek, benned lévő, egyensúlyunk felborulása, lenni vagy, mögött rejtőzhet, ilyen fogadalom, polaritás határozza, ígéreted aktuális-e, ígéreteink következménye, lesz ugyanis, bűntudat pedig, egyik legalacsonyabb, gyógyulás kulcsa, összes esküdet, kiegyenlítődésre váró, megbízhatatlanná, nélkülözhetetlen, kiegyenlítődésre, megváltozhatnak, valószínűséggel, egyensúlyunkat, fogadalmunkkor, valamelyikében, megbocsátással, legalacsonyabb, perspektívából, választásodról, feladatainkat, következménye, fájdalmainkat, boldogtalanok, ellenállásból, nehézségekkel, felszabadítsd, polaritásával, végérvényesen, megengedésben, ellenállásban, lélekmozaikok, lehetőségeink, kapcsolataink, megakasztanak, beragasztanak, származhatnak, egyensúlyunk, kapcsolatban, ellenállásra, megengedésbe, választanunk, öntudatlanul, feltételezve, szituációban, fogadalmaink, huszonkettes, fogadalmakat, elfogadásban, felbomlására, félelmeinket, megbocsátani, megbocsátasz, kapcsolataid, fogadalmadat, gyógyítható, ígéreteiket, buktatóinak, ígéreteidet, kutakodjunk, életeinkből, felborítjuk, kitaszítasz, jelenünkben, megjavítani, önmagunknak, megfogadtuk, elutasítasz, felborulása, buktatóiról, szélsőséges, hajlandóság, megbocsátás, spiritualis, elutasítása, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2237
  • e Hét: 17109
  • e Hónap: 31014
  • e Év: 160721
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.